Fernandes’ten üzücü haber



Süper Lig’in 12. haftasında, pazar günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor’la karşılaşacak Beşiktaş’ta, Manuel Fernandes sıkıntısı yaşanıyor.

 Bu sezonki performansıylatakımını sırtlayan Portekizli yıldız, önceki akşamki antrenmanın ardından dizinde ağrı hissetti. Çekilen MR’ında sağ dizinde kıkırdak  

lezyonu ve şişme tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan Fernandes, Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Webo için ret, Ozan’da yeşil ışık

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın kadrosunda görmek istediği Pierre Webo için olumsuz cevap geldi. Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran’ın önerisini geri çeviren İstanbul BŞB Başkanı Çağatay Kalkancı, “Webo’yu satmayacağız.” dedi. Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Kartal’ın Ozan İpek ısrarı da devam ediyor. Bursaspor’un gözden çıkarttığı Ozan’ın istediği 1,1 milyon Euro garanti ücretini 900 bin Euro’ya indiren yönetim, tecrübeli futbolcunun maç başına talep ettiği 15 bin Euro’yu da 10 bine düşürdü. Transferin, iki takım arasındaki pazarlığın ardından netleşmesi bekleniyor.

AYBABA’DAN MİLLÎ SİTEM

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Necip Uysal’ın A Milli Takım’ı hak ettiğini, kadroya  çağrılmamasından dolayı sitemi olduğunu söyledi. Kartal’dan Ay-Yıldızlı kafileye hep sadece 1-2 oyuncunun davet edildiği yönündeki sözler üzerine Aybaba’nın cevabı şöyle oldu: “Abdullah Avcı’nın düşüncesine saygı duyarım. Ancak bir meslektaşı olarak 21 yaşındaki bir futbolcunun Beşiktaş’taki performansı yükseliyorsa, Milli Takım’a alınması gerekir.” Aybaba, Başkan Fikret Orman’ın, Bursa maçında Veli’nin penaltı pozisyonuyla ilgili, “İçime sinmedi.” ifadesinin hatırlatılması üzerine esprili konuştu: “İyi görememiş!”

HOLLYWOOD YILDIZI BEŞİKTAŞ HAYRANI

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Aragorn rolüyle tanınan dünyaca ünlü aktör Viggo Mortensen, İnönü Stadı’nı gezdi. ‘Two Faces of January’ filminin çekimleri için İstanbul’da bulunan Hollywood yıldızı, Beşiktaş hayranı olduğunu ve Bursaspor karşılaşmasını tribünden izlediğini belirtti. Mortensen, “Saldırgan oyun yapısı ve kazanma isteği hoşuma gitti. Taraftarların şovları mükemmeldi. Bir sonraki maçı kapalıda onların arasında izliyeceğim. Arjantin’in San Lorenzo takımıyla Beşiktaş arasında bir benzerlik var. Onlar da feda kampanyasının bir benzerini düzenlemişlerdi.” diye konuştu.