Fener'de tek hedef galibiyet

Avrupa Ligi C Grubu'nda bugün Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, grup maçlarına 3 puanla başlamak istiyor.


Fransa Ligi'nde 5'te 5 yaparak liderlik koltuğuna oturan Marsilya'yı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek Sarı-Lacivertli ekip, seyircisinin desteğiyle galibiyeti hedefliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Bu arada Fenerbahçe'de Marsilya maçı öncesi sakat futbolculardan sevindirici haber geldi. Süper Lig'de Mersin İdman yurdu ile yapılan maçta sakatlanan Mehmet Topal ile Milos Krasic dün akşamki antrenmanda takımla çalıştı. Mehmet Topal'ın karşılaşmaya ilk 11'de başlayacağı, Krasic'in ise 18 kişilik kadroda yer alacağı öğrenildi. İdmana katılmayan Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz ile Serdar Kesimal'ın tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

'Beni Falcao ile kıyaslamayın'

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Musa Sow, Marsilya maçının çok zor geçeceğini söyledi. Sow, taraftarın kendisinden daha fazla gol atmasını beklediğinin ve Falcao tipli bir golcü görmek istediğinin hatırlatılması üzerine ise, "Falcao değilim. Bir golcü sadece gol atmak için sahada değildir. Takımın bütünlüğüne, birliğine katkı yapar. Takım için savaşan kişidir." dedi.

Niang, Marsilya'ya Kadıköy'ü anlatmış

Marsilya'nın kalecisi Steve Mandanda, kaliteli bir grupta yer aldıklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Bir sezon Sarı-Lacivertli takımda forma giyen Mamadou Niang'la maç hakkında konuştuklarını dile getiren Mandanda, "Niang, stadın büyük ambiyansından ve seyircilerin desteğinden bahsetmişti." şeklinde konuştu.

MUHTEMEL KADROLAR

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles, Stoch, Alex, Sow.

Marsilya: Mandanda, Kabore, N'Kouluou, Morel, Cheyrou, Barton, Remy, Valbuena, Ayew, Gignac

SAAT: 20.00

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Ivan Bebek (Hırvat)

YAYIN: Star TV

Canlı Anlatım: zaman.com.tr