Olay sonrasında 27 yaşındaki futbolcunun 5 kişilik özel güvenlik tarafından güçlükle gece kulübünden dışarı çıkarıldığı iddia edilirken, Sezer Öztürk böyle bir olay yaşamadığını ve bunu ilk kez DHA'nın telefonu üzerine duyduğunu söyledi.

Sezer Öztürk, takım arkadaşları Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım'la birlikte Düsseldorf'un en önemli gece kulüplerinden birine gittiğini doğrularken;

"Gece Kulübüne gittiğimiz doğru ama sadece eğlendik. Bizim orada olduğumuzu görenler mi bunu haber olarak yayıyor anlamıyorum. İzindeyiz ve eğlendik. Hiç bir sorun yaşamadık. Trabzonlu bir taraftar ile karşılaşmadık bile"

Sezer Öztürk, kafa attığı iddia edilen şahısın şikayetçi olduğunun yazılmasının da komik olduğunu belirterek, "Almanya'da böyle bir olay yaşansa sabaha kadar polisin yanında olursunuz, ifade verirsiniz. Ben şu an ailem ile beraber tatildeyim" dedi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA

Sezer sakatlığı ile ilgili bilgiler de verirken; "Karabükspor maçında ayağım burkulmuştu. Ayağımdaki şiş yeni indi. Ağrılarım da tamamen geçti. Yarından itibaren düz koşulara başlayabilirim. Tatildeyken de koşular yapacağım ve 2 Ocak'taki kamp için kendimi hazırlamaya başlayacağım" dedi.

Sezer Öztürk, son haftalarda çıkış yakaladığını ve bunun üzerine koyarak ligin ikinci yarısında takıma daha da katkıda bulunmak istediğini de sözlerine ekledi.


UD-(UD/FG)