"İNGİLTERE'NİN LIVERPOOL'U FENERBAHÇE"

Milli futbolcu şunları söyledi;

"Burada olmaktan çok mutluyum. Burada yeni bir dönem ve tecrübe zamanı. İngiltere'de Liverpool nasıl büyük bir kulüpse Türkiye'de de Fenerbahçe o derece büyük. Fenerbahçe'nin başarılarında pay sahibi olan bir futbolcu olurum. Hocam beni çok güzel ağırladı. Alex gayet güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Umuyorum ki Fenerbahçe'nin başarılarında rol oynayan bir parçası olurum."

"FENERBAHÇE BÜYÜK BİR KULÜP"

"Fenerbahçe'nin sadece futbol anlamında büyük bir kulüp olduğunu görmekten ve bunun bir parçası olmaktan çok mutluyum. Olimpiyatlarda birçok sporcusuyla değişik branşlarda Fenerbahçe'nin katılıyor olması çoğu oyuncunun milli takımda olması bana gurur verici faktörlerden bir tanesi. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösteren faktörlerden bir tanesi. Fenerium ve Fenercell var bunlar da bizim ne kadar büyük kulüp olduğumuzu gösteren ayrıntılar"

"FENERBAHÇE FORMASINI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

"Fenerbahçe formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'nin önemli bir parçası olmak istiyorum. Fenerbahçe'nin şanlı tarihinin bir parçası olabilmek için dört gözle bekliyorum"

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ BEKLİYORUZ"

"Fenerbahçe katıldığı turnuvalarda başarıyı hedefler. Başarıyı hedeflemeniz için üst düzey yarışmanız gerekir. Şampiyonlar Ligi en üst düzey turnuva. İki takımla idmana katıldım. Gerek tecrübeli gerek genç oyuncularıyla ortamıyla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek ve üst seviyede mücadele edecek gücü vardır. Şampiyonlar Ligi'ni bekliyoruz"

"İLERİ UÇ OYUNCUSUYUM"

"Kariyerim boyunca hep ileri uçta forma giydim. İlerideki pozisyonlarda hep forma giydim. Şu anda sağ bek gözüküyor. Hocam benden nerede verimli olacaksam hocam nerede verim alacağımı düşünürse orada görev yaparım. Ben bir takım oyuncusuyum. Sağ tarafta oynayacağım gibi gözüküyor şu anda ama hocam nerede görev verirse elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalışırım. Özetlemek gerekirse ben ileri uç oyuncusuyum."

"FANATİKLİK DUYGUSU BENİ KULÜBE BAĞLAR"

"Oynadığım tüm takımlardaki taraftarlar tutkuyla takımına bağlıydılar. Burada idmanları görüyoruz, yapılan karşılamaları görüyoruz. Bunlar duygular da çok önemlidir. Fanatiklik tutku duygusu beni kulübe bağlı noktalardan bir tanesidir. Bütün kariyerimde olduğu gibi bunu Fenerbahçe'de de bulduğum için çok mutluyum."

"FENERBAHÇE AİLESİ ÇOK İYİ KARŞILADI"

"Genç oyuncularımız gerek tecrübeli oyuncularımız birbirinden kaliteli oyuncular. Geldiğimden beri Fenerbahçe ailesi bana çok sıcak bir karşılama yaptılar. Alex ve takım arkadaşlarım benim Fenerbahçe'ye bir an önce alışmam için elinden geleni yaptılar. Ben de bu sıcak ortamın karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım."

GALATASARAY'A DA GOL ATACAĞIM"

"Van Persi Messi ve Schneieder kalitesinde ve ayarında bir oyuncu değilim. Her zaman çalışıp kalitemi bu seviyede yükseltip üst düzey mücadele etmeye çalıştım. Gerek milli takımda gerek oynadığım kulüp takımlarında gerekse Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey oynadım, başarılarımı, asistlerimi ve attığım golleri yüksek seviyeye çalışmama bağlıyım. Liverpool'da oynadığım zaman Everton'a goller attım, Feyenoord'da oynarken Ajax'a karşı goller attım. Derbi maçlarda önemli zamanlarda önemli goller attım. Aynısını da Galatasaray'a karşı yapacağım."

"Messi ayarında bir oyuncu değilim, başarımı yüksek çalışmama bağlıyım"

"Takımda hangi numarayı giyeceğim konusunda henüz karar vermedim. 17 numara Van Hooijdonk ile nasıl eşleşmişse benim seçeceğim numara da benimle birlikte olur"

"VAN PERSİE FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTİYOR"

"Van Persie bana düşüncelerini söyledi. Fenerbahçe'nin taraftarıyla camiasıyla ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve bir gün Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. Fakat şu anda bunun mümkün olmadığını biliyoruz. İçinde böyle bir duygu olduğunu söyledi.


UD(UD/FG)