Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Hasan Ali Kaldırım, "Çok iyi bir kamp ortamı var. Yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Ne kadar iyi hazırlanırsak, o kadar rahat bir şekilde sezonu geçiririz. Şampiyonlar Ligi'nde başarılar elde etmek, adım adım hedeflerime ulaşmak istiyorum. Takım olarak önce Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılmak, sonra Süper Kupa maçını kazanarak lige başlamak istiyoruz" diye konuştu.

"ÇOK ÇALIŞIP ZİEGLER'İ UNUTTURACAĞIM"

Üstlerinde baskının bulunmasının gayet normal olduğunu söyleyen Hasan Ali Kaldırım, sözlerini şöyle^sürdürdü:

"Baskı elbette var, burası Fenerbahçe. Büyük hedefleri olan bir kulüp. Bu nedenle baskı olması normal. Ziegler iyi bir sene geçirdi. Ben de Kayserispor'da ve milli takımda bir sene geçirdim. Ben kendime güveniyorum, kimseden korkmuyorum. Ziegler burada olsa daha iyi olurdu, rekabet açısından. Ziegler iyi bir profesyonel, ben de profesyonelim ve kendime güveniyorum. Çok çalışıp Ziegler'i unutturacağım."

Ofansif tarafını geliştirmesi gerektiğini ifade eden Hasan Ali, bu konuda şöyle konuştu:

"Defansif ve ofansif yönümü geliştirmeye çalışıyorum. Defansif yönüm daha iyi, ofansif yönümü geliştirmem lazım, bunu biliyorum. Ofansif oynayan ve çok kaliteli futbolcuların olduğu bir takıma geldim. O nedenle ofansif anlamda bir sorun olacağını zannetmiyorum. Önümde Stoch var. Kendisinin Amrabat'a benzeyen bir stili var. Kesinlikle bana katkısı olacak. Birbirimize alışıyoruz, elbette biraz zaman alacak. Gelecek haftalarda elbette daha iyi olacak."

"GÖKHAN GÖNÜL'Ü ÖRNEK ALIYORUM"

Kendisine takımın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül'ü örnek aldığını açıklayan Hasan Ali Kaldırım, şöyle dedi:

"Burada kalıcı olmak istiyorsam Gökhan Gönül ile aynı performansı göstermem lazım. İki tane ofansif anlamda katkı sağlayan bek olursa, takım için iyi olacağını düşünüyorum. Sağ bekte Gökhan Gönül var. O nasıl bindiriyorsa ben de o şekilde bindirmeler yapacağım. Tabii ki bu üstümde baskı yaratabilir. Ama ben kalitemin bilincindeyim. Korkmuyorum ve kalitemi sahaya yansıtacağımı düşünüyorum."

"MAHCUP ETMEYECEĞİM"

Aykut Kocaman'ın transferinden memnun olduğunu dile getiren Hasan Ali, daha sonra şunları söyledi:

"Kendisi transferimden memnun. Bana güveniyor. Beni istiyordu, bunu biliyorum, kendisi söyledi. İnşallah ben de onu mahcup etmeyeceğim ve herkese layık bir Hasan Ali'yi göstereceğim."