Hasan Ali Kaldırım, yeni takımında yaşadığı uyum sürecini anlattı ve hedeflerine değindiği açıklamada;

"Öncelikle takım içinde arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu ifade eden Hasan Ali, "Buraya çabuk alışabilmem için arkadaşlarım bana yardımcı oluyor. Burada Milli takımdan tanıdığım çok sayıda ağabeylerim ve arkadaşlarım var. Bu benim için bir avantaj. Uyum sürecini ağabeylerim ve arkadaşlarım sayesinde en kısa zamana düşüreceğime inanıyorum. Burada ilk günlerim olduğu için biraz heyecan biraz mutluluk var. Yepyeni bir camia, yepyeni bir takım. Burada ortam çok güzel antrenmanlarda olsun diğer boş zamanlarda olsun ağabeylerim ve arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyoruz. Ortam çok güzel. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor, hepsi iyi kalpli ve iyi niyetli" diye konuştu.

Kamp yaptıkları Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ni çok beğendiğini belirten Hasan Ali, "Topuk Yaylası çok güzel bir yer. Benim buraya ilk gelişim. Buranın yapımında emeği geçen Başkanımıza ve herkese teşekkür etmek lazım. Umarım ki kazasız belasız ve sakatsız bir kamp geçer" temennisinde bulundu.

Doğal olarak tatil dönüşü kondisyona ihtiyaçları olduğunu ifade eden genç oyuncu, kondisyon ağırlıklı idmanların da kendilerini beklediğini dile getirdi.

Takım içinde güzel bir rekabetin olduğunu belirten Hasan Ali Kaldırım sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Fenerbahçe'de ilk senem olacak. Kesinlikle zor olacak. Ama ben buna iyi hazırlıyorum. Sezona iyi başlangıç yapmak istiyorum. 3 kulvarda da en üstü zorlamak istiyoruz. Fenerbahçe'nin hedefi her zaman kupalar kaldırmaktır ve yeni başarılara imza atmaktır. Bunun bilincindeyiz. Takım içinde güzel bir rekabet var. Buna da ihtiyacımız var. Taraftarlarımızla bir bütün olarak, 3 kulvarda da elimizden geleni yapıp, inşallah güzel başarılara imza atacağız" dedi.