"BU YIL FENERBAHÇE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİ, ANCAK BERABERLİK VE AZİM OLUNCA HER ŞEY BAŞKA OLUYOR"


Zafer ATAMER/CENEVRE, - FENERBAHÇE'nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu ve uzun yıllar formasını giymek istediğini söyledi.


İsviçre Milli Takımı'nın kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ziegler, Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini belirterek, "Bu yıl İtalya'nın Juventus kulübünden Fenerbahçe'ye kiralık olarak geldim. İyi ki de gelmişim. Fenerbahçe'de çok mutluyum ve burada kalmak istiyorum. Fenerbahçe de benim kalmamı istiyor. Herhalde Juventus da bana zorluk çıkarmayacaktır. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynamak istiyorum. Şu anda İsviçre Milli Takımı'nda bulunuyorum. Milli maçlarımızın bitiminde İstanbul'a döneceğim" diye konuştu.


Fenerbahçe taraftarından övgüyle bahseden İsviçreli futbolcu, "Fenerbahçe, dünyada az bulunan taraftar kitlesine sahip. Türk insanının sıcaklığı, takımlarına olan bağlılığı, üzerinde durulacak bir konudur" dedi.


Bu yıl Fenerbahçe'nin zor günler geçirdiğini belirten Reto Ziegler, şöyle konuştu:


"Bu yıl Fenerbahçe çok zor günler geçirdi, ancak beraberlik ve azim olunca her şey başka oluyor. Bu yıl şampiyonluğu son maçta Galatasaray'a kaptırdık. Fakat Fenerbahçe'nin 29 yıldır kazanamadığı Türkiye Kupası'nı kazanarak az da olsa teselli bulduk."


za (os) fg