Fenerbahçe'de Volkan seferberliği

F.Bahçe camiası, zor günler geçiren Demirel’i motive etmeye çalışıyor


F.Bahçe’de gündem Volkan Demirel. 11 yıl önce Kartalspor’dan 1 milyon euroya satın alındığında önünde Rüştü Reçber gibi Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük eldiven olan Demirel, 6 senedir ilk kaleci olarak sarı-lacivertlilerin kalesini koruyor.


 
HER ZAMAN FENERBAHÇELİ
 
Yeri geldi topu ıskaladı, yeri geldi olay çıkardı, yeri geldi rakip futbolcuyu kovaladı. Ama F.Bahçeli olduğunu her daim dile getirdi 31 yaşındaki oyuncu. Ve elinden geleni yaptığını gösterdiği camiadan şimdi büyük bir destek alıyor Volkan.
 
ÇOK HATALI GOL YEDİ AMA…
 
Elazığ maçının ardından Sivasspor’a karşı alınan mağlubiyette inanılmaz derecede hatalı goller yiyen Volkan, camiada hiç görmediği bir destek görüyor. Öyle ki milli eldiven, hem başkan Aziz Yıldırım hem yöneticiler hem futbolcu arkadaşları hem teknik heyet hem de camianın tamamından destek mesajları alıyor.
 
TELEFONLARI SUSMUYOR
 
Özellikle Aziz Yıldırım, oğlu gibi sevdiği Volkan’a en büyük desteği veren kişi. Aykut Kocaman da her konuşmasında milli eldivene yapılan eleştirilerin haksız olduğunu dile getiriyor. Takım arkadaşları zaten onun yüzünü güldürmek için sırada. Camiadan da durmadan testek telefonları ve mesajları alıyor Volkan Demirel.
 
TARAFTAR DA DESTEK OLMALI
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son maçlarda yediği goller nedeniyle eleştirilerin odağındaki Volkan Demirel’e taraftardan da destek bekliyor. Sarı-lacivertli seyircilerin Demirel’e gösterdiği tepkinin doğru olmadığını ifade eden Yıldırım, “Bizler burada kalıcı değiliz, geçiciyiz. Tek gerçek olan Fenerbahçe’nin kalıcılığı. Taraftarlarımız taşıdığı F.Bahçe forması nedeniyle oyunculara destek olmalı” dedi.
 
DEMİREL: SAKAT DEĞİL FORMSUZUM
 
Yediği hatalı gollerle eleştiriler alan Volkan Demirel, yaşadığı kötü dönemin sakatlıkla alakası olmadığını belirtti. Özellikle Antalya’daki kamp sürecinde kendisine yoğun tedavi uygulandığını belirten milli file bekçisi, “Omzumdaki sakatlık tamamen geçti. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yaşadığım sıkıntı sadece benim formsuzluğumla ilgili. Birkaç maç sonra, çok daha iyi duruma geleceğim” ifadelerini kullandı.