Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, ilk etap kamp programı için bugün karayoluyla Kaynaşlı'da bulunan Topuk Yaylası'ndaki tesislerine geldi. Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüs, TEM yolunun Kaynaşlı gişelerinde yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu tarafından karşılandı. Meşale yakan taraftarlar, 'Volkanlar gibi parlayan kocaman yüreklere tanık oldu Türkiye', 'Dar ağacında değiliz, son sözümüz Fenerbahçe' yazılı pankartlar açıp takım otobüsünü durdurdu. Düzce Fenerbahçeliler Derneği üyeleri teknik direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

Taraftarları selamlayan Aykut Kocaman, daha sonra otobüse bindi. Topuk Yaylası'nda bulunan tesislere gelen futbolcuları sarı- lacivertli taraftarlar karşıladı. Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu afişleri kaldıran taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Tesislere giren futbolcular kayıt işlemlerinden sonra dinlenmek için odalarına çıktı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ile anlaştığı bildirilen Egemen Korkmaz'ın da Topuk Yaylası'ndaki hazırlık kampına katılmasının beklendiği bildirildi. 



KY(MÇ/SS)