Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 4 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Alex de Souza, Volkan Demirel ve Moussa Sow'un tedavisine tesislerde devam edilirken, Gökhan Gönül, Sezer Öztürk ile Erten Ersu ise antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Bu antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafile, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Trabzon'a hareket edecek.

MUHTEMEL 11

Sarı-lacivertli takımda teknik heyeti sakat oyuncuların durumu düşündürüyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Alex son çalışmaya da katılmazken, Gökhan Gönül'ün durumu maç günü belli olacak.

Tedavisine devam edilen kaleci Volkan Demirel'in ise yarınki maçta da forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel,

Orhan Şam (Gökhan Gönül), Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler,

Selçuk Şahin,

M.Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Stoch

Semih Şentürk (Bienvenu)



UD(UD/FG)