"SAÇMALIKLAR DİZ BOYU"

Sow'un sakatlık durumuyla ilgili yöneltilen soruya ise Aykut Kocaman, "Sakatlık bu işin doğasında var. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Ama saçmalıklar diz boyu. İnanın artık cevap vermek istemiyorum. İnsanlar görüp seyretsinler. Sadece Sow için değil. Söylememin anlamı yok" diye konuştu.

"GEREKTİĞİNDE BURADA 1 DAKİKA FAZLA KALMAYACAĞIM"

"Size karşı son dönemde çok eleştiri oldu. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Aykut Kocaman, "Bu polemiklerin içinde yer almak istemiyorum. Problemler varsa bunları çözmek için çaba harcamaya çalışıyorum. Nasıl gösterildiğimi bilemiyorum. Bunu değiştirmek için çaba sarfetmeyeceğim. Ben böyleyim. Takım adına doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri yapmaya devam edeceğim. Bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Maç toplantılarının dışında çok fazla konuşma niyetinde değilim. İş yapacağız. Bu kulübü, bu takımı yürekten seven insanların benim performansımı beğenmeyenler de vardır. Onlar çok merak etmesinler gerektiğinde burada 1 dakika fazla kalmayacağım. Ama ne yapmaya çalıştıklarını bilmiyorum. Allah'a havale ediyorum" cevabını verdi.

BEKİR: "EN AZINDAN YENİLMEDEN DÖNÜYORUZ"

Fenerbahçeli Bekir ise, "Çok güzel bir atmosferde iyi bir takıma karşı oynadık. Maç içinde çok iyi organizasyon yapamadık belki. Bursaspor oyunu kontrolüne aldı. Ortada olan bir maçtı. İkinci yarı golü atanın kazanabileceği bir maçtı. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. En azından yenilmeden dönüyoruz. Zor günleri düzeltmeye devam edeceğiz. Bunların olması için skorlara ihtiyacımız var" diye konuştu.

HASAN ALİ: "1 PUAN İYİDİR"

Fenerbahçeli Hasan Ali'de, "Bursaspor, zor bir deplasman. Seyircilerini arkasına alarak etkili futbol oynuyorlar. Erken geriye düştük. Ama beraberliği almasını bildik. Son 10 dakikaya kadar oyun ortada geçti. Son 10 dakika biz yine oyuna ağırlığımızı koyduk. Son 10 dakikada golü bulsaydık buradan 3 puanla dönebilirdik. Ortada geçen bir maç oldu. Kazanamıyorsan yenilmeyeceksin. 1 puan iyidir" dedi.


EK(İA/AÖ)