Fileleftheros Gazetesi, spor ekinin manşetine, "Türk parmağı...AEL kendini iyi gösterdi ancak bir muhteşem Demirel'e düştü ve Fenerbahçe karşısında 0-1 mağlup oldu" başlığını attı. AEL'in, kendi sahasında karşılaştığı Türk takımına yenilen ilk Rum futbol takımı dikkat çeken gazete, AEL'in kaçırdığı gol pozisyonları detaylı olarak aktardı. Gazete oyuna özellikle ilk yarıda hakim olan tarafın AEL olduğunu, birçok gol pozisyonunu Volkan'ın olağanüstü performansı yüzünden değerlendiremediğini belirterek, Rum takımın yeni teknik direktörü Zorze Kosta'nın ve oyuncularının maç sonucunu "haksızlık" diye nitelediklerine işaret etti.

OLAY YOK...

Rum polisinin aldığı güvenlik tedbirlerinin işe yaradığını ve en küçük bir olay dahi yaşanmadan maçın sorunsuz tamamlandığını belirtilen haberde, "Fenerbahçe taraftarı da, kulüp unsurları da UEFA emirlerine saygı gösterdi. Tribünlerde 1150 Kıbrıslı Türk taraftarın elinde yalnız Türk ve Fenerbahçe bayrakları vardı. Hiçbir sorun çıkmadı. Sloganlarıyla gürültü kopardılar ancak nahoş hiçbir şey olmadı" denildi.

Politis de spor ekinin manşetinden değerlendirdiği haberinde, "Türk kaleci AEL'i durdurdu: Yenilmez Demirel!" başlıklarını attı. Politis ayrıca maçta gelişen pozisyonları iç sayfasına yansıttı, "Türk kaleci Fenerbahçe'ye Zaferi Bahşetti" başlığı altında AEL'in daha iyi oynadığını ancak Volkan Demirel'in iyi performansıyla kazananın Fenerbahçe olduğunu yazdı. 

Haravgi isimli gazete ise birinci sayfasından aktardığı haberine "Sportmenlik Kazandı... AEL Maçı Kaybetti Ama Alkışları Kazandı" başlığını koydu.


AR(UD/FG)