Kayserispor tesislerine gelerek, veda ziyaretinde bulunan ve sarı kırmızılı yönetim tarafından kök boyalı bir kilimle uğurlanan Hasan Ali Kaldırım, ‘’Kayserispor’a 2.5 yıl önce geldim. Kayserispor forması altında futbol oynamaktan onur ve gurur duydum. Bana destek veren bu kentin insanlarına teşekkür ederim. Kayserispor’dan ayrılıyorum ama burası benim her zaman kalbimde olacaktır. Benim, bugünkü konumuma gelmemde önemli role sahip kulüp başkanımıza, yöneticilere ve teknik adamlara teşekkür ederim. Ayrıca, Fenerbahçe’ye transferimde emeği geçen aileme, menajerime de teşekkürlerimi iletirim. Kayserispor her zaman kalbimde olacaktır. Burayı asla unutmam. Herkes hakkını helal etsin, ben de hakkımı helal ediyorum. Hayalimde A Milli Takım ve Fenerbahçe vardı. Bu arzularım da gerçekleşti’’ diye konuştu.

Sarı lacivertli takımda kendi mevkiinde, şu anda anlaşma olasılığı olan Ziegler ve Caner’in de bulunduğunu hatırlatan gazetecilerin sorusunu, ‘’Kimseden korkum ve çekincem yok. Herkes forma giymek ister. Rekabet güzeldir. Korkmam için bir neden yok çünkü ben A Milli Takım oyuncuyusum. Hırs ve istikrarımla uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet etmek istiyorum’’ şeklinde yanıtladı.

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet ettikten sonra Avrupa’da özellikle de İspanya’da top koşturmak istediğini belirterek, ‘’Allah bana inşallah bu hedefimi de gerçekleştirmeyi nasip eder’’ diye sözlerini tamamladı.

Hasan Ali Kaldırım’a, Genel Menajer Süleyman Hurma Kayserispor kulübü adına, Anadolu desenleriyle bezenmiş Yahyalı ilçesinde dokunmuş bir kök boyalı bir kilim vererek, ’’Bu kilim ayağını her bastığında, geldiğin yeri unutmaman içindir’’dedi.

AMRABAT GENÇ OYUNCU ONU İNSANCA KARŞILARIZ

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Amrabat konusunda, onun daha önce söylediği sözleri, etrafın etkisiyle konuştuğuna inandıklarını belirterek, ’’Amrabat genç bir oyuncu. Etrafın etkisiyle konuştuğunu biliyoruz. Onu, Kayseri’ye geldiğinde insanca karşılarız. Amrabat bizim mukaveleli oyuncumuz. Kadromuzda tutmayı arzu ettiğimiz bir oyuncu. Onu burada mutlu etmeye çalışırız. Üzülerek söyleyeyim ki, lig belli kulüplere hizmet etmeye yönelik olarak sürüyor. İyi oyuncuları kadromuzda tutamıyoruz. Kadroya oyuncu almak değil, burada tutup ve korumak daha önemli’’ diye sözlerini tamamladı.