İstanbul'dan havalanan Fenerbahçe kafilesinin içinde bulunduğu Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak saat 16.30'da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. Teknik Direktör Aykut Kocaman, yöneticiler ve futbolcuları havaalanı önünde toplanan 50 kadar Fenerbahçe taraftarı çiçeklerle karşıladı.

Taraftarlar meşaleler yakıp takımlarına sevinç gösterisinde bulundu. Bazı taraftarlar yarınki maçta misafir takım tribünü bilet fiyatlarının 100 lira olmasına tepki göstererek "Üniversite öğrencisi bu kadar parayı nasıl bulup maça gitsin?" dedi,

Fenerbahçe kafilesi havaalanı önünde bekleyen takımın otobüse binerek polis eskortu ve geniş güvenlik önlemleri altında geceyi geçirecekleri Eskişehir Anemon Otel'e gitti. Kafileyi burada da taraftarlar karşıladı. Teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcular, taraftarlarla otel girişinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Polisler, otel çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 12'nci haftasında yarın akşam saat 19.00'da Atatürk Stadyumu'nda Eskişehirspor ile karşılaşacak.