Daha sonra Sabri ve Eboue'nin Galatasaray bayrağı ile soyunma odasına kaçarken yaptığı hareket de vardı ama Fenerbahçeliler bu harekete küfürlü sözler sarfetti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Fenerbahçe taraftarının ezici bir bölümü sahada yıkılan futbolcusunu alkışlıyordu.

Bu iki olayın üzerinden 4-5 dakika geçtikten sonra Maraton Tribünü ile Türk Telekom Kale Arkası Tribünü'nün kesiştiği köşede bir görüntü ve peş peşe çekilen fotoğraf kareleri dikkat çekti. Fenerbahçe-Galatasaray maçındaki olayların en dikkat çekici kareleriydi bunlar.

Fotoğraflarda bir polis elinde gaz sıkma tabancası ile tek başına tribündeki taraftarlara doğru müdahalede bulunmaya çalışıyor. O esnada bazı taraftarlar ağızlarını kaşkol ile kapatırken bazıları ise polise "Niye yapıyorsun" dercesine bağırıyordu. Bu arada tribünden sahaya geçilecek kapı açık ve hiç bir güvenlik mensubu yoktu. Polis gazı sıkıyor ve gazı bitince geriye doğru kaçmaya başlıyor. Çünkü taraftarlar polise öfkeli ve sahaya yaklaşıyor, ellerine geçirdikleri koltukları da fırlatmaya başlıyorlar. O bölgede bulunan foto muhabirlerine de isabet eden yabancı maddeler objektiflerin kırılmasına neden oluyor, muhabirlerin sırtlarında koltuklar parçalanıyor. Bu bölgeden ilk olarak sahaya giren taraftarları gören diğer bazı taraftarlar da tribünlerin çeşitli noktalarından sahaya inmeye başlıyor...


UC(UD/FG)