Adalesinde 3. derecede yırtık belirlenen Sow sezonu kapattı. Sakatlıkları bulunan Alex, Mehmet Topuz ve Volkan, Karabük kupa maçında oynatılmayacak. Üst düzey efor sarfeden Bekir ve Gökhan Gönül'ün de dinlendirilme ihtimalleri yüksek. Forvette Bienvenu-Semih ikilisi birlikte görev yapabilir. Emre ise cezası nedeniyle Karabükspor'a karşı da oynayamayacak.

Karabükspor ile Perşembe günü Ankara'da karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Alex'in görevini Stoch'a vermeyi düşündüğü, uzun zamandır şans tanımadığı Dia'yı ilk 11'de oynatmayı planladığı kaydedildi.

KALE YİNE MERT'İN

Galatasaray maçının fatihi Volkan, Karabükspor ile oynanacak kupa maçında eldivenleri yine Mert Günok'a teslim edecek.

Aykut Kocaman, geleneği sürdürüp, önceki kupa maçlarındaki gibi kalede Mert'e görev vererek, hafif sakatlığı bulunan Volkan'ı dinlendirecek. Aykut Kocaman'ın finale çıkılması durumunda da Mert'i kaleden almayacağı ve genç file bekçisini onurlandıracağı tahmin ediliyor.

SOW'UN YERİNE KİM GEÇECEK?

Sow'un sakatlığı Bienvenu ve Semih için fırsat yarattı. Yedek kalan iki golcü de eskisine oranla daha da iyi çalışmak ve göreve hazır olmak zorunda. Zorlu maçlar arifesinde takıma en üst düzey katı sağlamak için kendilerini daha da iyi hazırlamak zorunda olan golcü isimler Aykut Kocaman'dan görev bekliyor.

MUHTEMEL 11

Mert- Orhan (Gökhan)-Serdar (Bekir)-Yobo-Ziegler, Dia- Selçuk- C.Baroni- Caner, Stoch, Bienvenu (Semih)


UD(UD/FG)