Aykut Kocaman gözlerden ırak bir şekilde tatile başlarken, Başkan Aziz Yıldırım ise transfer için düğmeye bastı. Bugün öğlen saatlerinde kulüp binasına gelen Aziz Yıldırım, 1-2 yönetici ile beraber takıma katkı sağlayabilecek isimler üzerinde çalışmaya başladı.

Daha önceki planlarında İspanya'ya gitmek olan ve dün akşam saatlerinde bundan vazgeçen Aziz Yıldırım'ın, Aykut Kocaman ile telefonda görüştükten sonra transfer çalışmalarını hızlandırdığı ifade ediliyor. Kulüp binasında menajerlerle temasa geçmeye başlayan Aziz Yıldırım'ın hedefinde orta alanda takımı yönlendirecek bir 10 numara olduğu bilinirken, bu adaylar arasında Real Madrid'ten Kaka, Wolfsburg'dan Diego ve Marsilya'dan Valbuena var. Bu 3 oyuncudan birini kadrosuna katmaya çalışacak olan sarı-lacivertliler, forvet için ise Newcastle'dan Demba Ba'yı ilk sıraya aldı. Sow'a yardımcı olacak bir isim üzerinde duran yönetim, yine Senegalli olan Demba Ba için zemin arıyor.

Real Madrid'te mutlu olmayan Higuain de tecrübesi ve farklı bir golcü kimliği ile düşünülen bir isim. Ne Semih, ne de Bienvenu sezon başından bu yana Sow'a iyi bir yedek dahi olamazken, forvet için diğer aday tanıdık bir isim olan Nobre. Stoper arayışı içinde de olan Fenerbahçe, bu bölgeye yerli bir isim düşünmezken, eldeki Bekir, Yobo, Serdar ve Egemen dörtlüsünden daha çok çalışmaları ve daha gayretli olmaları istenecek. Aykut Kocaman çok gerek duyarsa Portekizli Rolando için girişimler başlayacak.




UD(UD/FG)