Boğaz'da bir restaurantta gerçekleştirilen moral ve motivasyon amaçlı yemek organizasyonuna, yöneticiler, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, teknik heyet, futbolcular, tercümanlar ve iletişim sorumluları katıldı.

Oldukça neşeli ve sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte yöneticiler, futbol takımını yaşanan zorlu süreçte gösterdiği başarılı ve azimli performanstan dolayı tebrik etti. Takıma duyulan güveni dile getiren sarı-lacivertli yöneticilerin, "Sezon başından bugüne kadar çok önemli günlerden geçmemize rağmen, gösterdiğiniz mücadele, zorlukların üstesinden gelmek için yaptığınız birlik ve beraberlik göstergelerinden dolayı hepimiz çok mutluyuz. Yarın yine çok önemli bir maçımız var. Önemli bir derbi. Ligin üst sırasını etkileyecek bir maç. Her zaman bu maçlarda üstün performans gösterdiğinize hepimiz şahidiz. Yarın oynayacağımız derbi maçı ne ilk ne de son. Sizler hepimizden daha tecrübelisiniz. Dolayısıyla hepinize güveniyoruz. Kadıköy'deki geleneği sürdüreceğinize ve şampiyonluk için önemli bir adım daha atacağınıza inanıyoruz" şeklinde konuştukları öğrenildi.

Daha sonra söz alan kaptanların, futbolcular olarak üzerlerine düşen sorumluluğu bildiklerini ve yaşanan zorlu süreci birlik beraberlik içinde atlatacaklarını söyledikleri belirtildi.

Yemek, yöneticilerin futbol takımına derbide başarı dilekleriyle sona ererken, Aykut Kocaman ve yöneticiler bir süre daha sohbete devam ettiler.

Futbolcular ise Galatasaray maçının son çalışmasını yapmak ve sonrasında kampa girmek için Samandıra'ya hareket ettiler.

VOLKAN SAKALLARI KESTİ

Bu arada 3 Temmuz'dan bu yana sakal bırakan ve Başkan Aziz Yıldırım çıkıncaya kadar kesmeyeceğini belirten kaleci Volkan Demirel uzun zamandır ilk kez sakalsız haliyle görüntülendi.

Yemeğe bıyıklı ve kirli sakallı yeni imajıyla katılan Volkan'ın; Metris'ten haber yollayan Başkan Aziz Yıldırım'ın ricası üzerine sakallarını kestiği ifade edilirken, bunun derbi öncesi uğur denemesi olduğu yorumları da yapıldı.


UD(UD/FG)