Aziz Yıldırım, Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırıspor'un kadın kulüp başkanı Sevda Karaali tarafından karşılandı. Çankırı Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle 300 kadar taraftar, bu arada, "Şampiyon Fenerbahçe", "Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe", "En büyük başkan Aziz Başkan" diye tezahürat yaptılar.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün ve Nihat Özbağı ile Vilayet'e giderek Vali Özcan’ı makamında ziyaret eden Başkan Aziz Yıldırım, 1970’li yıllarda Boluspor’da futbol oynarken Çankırı’ya hazırlık maçı oynadıklarını söyledi. Kendisi de Fenerbahçe kongre üyesi olan Vali Özcan, Başkan Yıldırım'a tuz lamba ve inandık vazosu hediye etti.

Aziz Yıldırım, Tarihi Çamaşırhane'de Belediye Başkanı İrfan Dinç'in ikram ettiği yörenin ünlü takım yemeğini yedi.

Daha sonra Ankara yolu üzerindeki Ballıca Mevkiinde yapımı tamamlanan Çankırıspor Tesisleri, Vali Özcan, Belediye Başkanı Dinç, Aziz Yıldırım ve Çankırıspor Başkanı Karaali tarafından hizmete açıldı. Aziz Yıldırım, modern tesisleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Yöresel el sanatlarının yaşatıldığı medresenin odalarını da gezen Başkan Yıldırım’a gözleme, ayran ile karpuz ikram edildi.

Aziz Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Stadı'nda Çankırıspor’un antrenmanını izledikten sonra Ankara’ya hareket etti.


EY(AY/AÖ) FOTOĞRAF