Asbaşkan Ali Yıldırım'ın sohbette söylediği sözler şöyle;

"Hasan Ali'den sonra 4 transfer yapacağız dedik. Mehmet Topal ve Egemen'i aldık, demek ki 2 hakkımız da var. Biz oyuncu almış olmak için almıyoruz. İhtiyacımız için alıyoruz. Hocamızla konuşuyoruz. Transfer yapacağız. Şu anki kadro yeterli, hocamız da böyle düşünüyor. Lige bir ay var. Acelemiz yok. Fenerbahçe'nin menfaatlerini ve maddi durumunu da göz önünde bulunduruyoruz. Bizi kimse kurtarmıyor, bize kimse stat yapmıyor, paraları biz ödüyoruz. Herkes iyi transfer istiyor ben de istiyorum. Ama biz en yararlı transferi bulmaya çalışıyoruz.

İlk hazırlık maçı gösterge değil, önemli olan sonu iyi olsun. Takım hazır değil, daha birinci maç. 3 maç sonra belli olur. Takım hakkında konuşmak için daha çok erken.

Bu sene her şey farklı olacak sportif başarı açıdan

Aziz Yıldırım bir lider, onun o koltukta oturması dahi önemli. Aziz Yıldırım'ın olmaması bir ailede anne ve baba olmazsa nasılsa öyledir.

Transferi ben yapmıyorum, önemli olan kurumun güçlü olması. Fenerbahçe'nin ekonomik gücü önemli. Biz farklıyız diğerleri gibi değil. Fenerbahçe Spor Kulübü'dür. Ben değil başkası da olsa transferi yapar, herkes yapar, çünkü transferi Fenerbahçe yapıyor.

FATİH TERİM'E CEVAP

Bizim yaşadıklarımızı onlar yaşasaydı, biz 4-5 tane önemli oyuncumuzu kaybettik, 3 Temmuz sürecinde yaşadıklarımız. Biz sezon başında en önemli oyuncularımızı kaybettik, onlar ilk 11'i baştan değiştirdi. Sadece 250 bin Euro'luk Necati'yi mi aldılar. Bu takım iki final oynadı, son maçta kaybettik, kamuoyunun takdirine. Herkes kendi işine baksın. Bu sene onların en büyük transferi Lütfi Arıboğan, onları uçurur. Zaten herkesi uçuruyor, ama fazla uçmasın...

Alex her zamanki gibi.."


UD(UD/FG)