Fenerbahçe şok üstüne şok yaşıyor. Karabükspor karşılaşmasında gelen ağır yenilginin ardından, teknik direktör Aykut Kocaman kameralar karşısında görevi bıraktığını açıkladı.
Fenerbahçe yönetiminden de jet bir açıklama geldi. Yönetim, teknik adamın istifasının kabul edilmeyeceğini duyurdu.

OYUNCULAR KOCAMAN İLE GÖRÜŞÜYOR

Fenerbahçeli futbolcular, Aykut Kocaman'ı kararından döndürmek için tesislerde.

Futbolcular Kocaman'a "Yaşanan bu tablu senin değil bizim suçumuz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız"

KOCAMAN KARARINI GÖZDEN GEÇİRECEK


Aykut Kocaman ile futbolcular arasındaki görüşme sona erdi. Kocaman son kararını yarın verecek.

Özgür Çek, Orhan Şan, Sezer Öztürk Aykut Kocaman ile görüşen futbolcular arasında bulunuyor. 

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde taraftarlarda bulunuyor. Fenerbahçeliler, "Aykut Hoca bizi bırakma", "Sen bizim Kocaman grurumuzsun" tezahuratları atıyor.


Kocaman'ın istifa açıklaması şöyle:
''Yaklaşık 2,5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yaptım. Bizim gibiler için, hemen her yerde bu formanın özellikle bir şekilde prestijini ve kredisini kullanmış insanlar için zirve burasıdır. Burayı yaşadım. Ancak açıkçası bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum kendimde. Bu maçla beraber Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum.

Taraftar çok net bir şekilde haklı. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Pek çok şeyle mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman saha içinde, zaman zaman saha dışında doğru şeyler yaptık, yanlış şeyler yaptık. Bütün bunların hepsi Fenerbahçe adınaydı. Yapabildiklerimiz bu kadardı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.''