10 NUMARA

Sarı-lacivertli takım, keyifli başlayan mücadelede Gökhan Gönül ile öne geçti. Pinto’nun golü ikinci 45’te skora eşitliği getirdi. Gökhan Gönül’ün kendi kalesine yolladığı gol, ev sahibinin üstünlük sayısı olarak kayıtlara geçti. Sow ile Cristian son sözü söyledi


Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Bursaspor’u 3-2 mağlup etti. Kupada oynadığı 3 maçı da kazanan sarı lacivertliler liderliğini sürdürdü.   
Lig maçı kıvamında, kıyasıya mücadelenin olduğu, tempolu ve bol pozisyonlu bir sınavdı. Fenerbahçe ilk bölümde oldukça etkiliydi. Ve bunun da neticesini 10. dakikada aldı. Krasiç’in ön direğe kullandığı köşe vuruşunda Gökhan topa dokundu ve takımını öne geçirdi: 0-1. Fenerbahçe yine yüklendi. 36. dakikada Krasiç yine sarktı arkaya. Ofsayt yok. Bomboş pozisyonda topu dışarıya gönderdi.   
İkinci yarı yağmurla birlikte geldi Bursa. 58. dakikada Serdar’ın vuruşu direkte patladı. Bir dakika sonra Musa vurdu, bu sefer direkten dönen topu Pinto tamaladı: 1- 1.
Bursa sürpriz şekilde öne geçti 70. dakikada. Mert ve Gökhan arasında bir anlık anlaşmazlık sonucunda Gökhan topu kendi ağlarına gönderdi: 2- 1. Aykut Kocaman’nın iki önemli silahı; Sow ve Cristian devreye girdi. Sow, bilardocu misali topu önce Ömer’e ardından Şener’e çarptırıp dengeyi sağladı 79. dakikada: 2-2. Bu golün santrasında Fenerbahçe öne geçti. Sow, sağ kanattan içeri çevirdi, Ömer sektirince Cristian cezayı kesti: 2-3.
Fenerbahçe böylece iki dakika içinde mağlup durumdan galip duruma geçti ve maçı da bu şekilde tamamladı.

Müthiş seri

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda iki sezondur adeta fırtına estiriyor. Sarı-lacivertli takım, kupada son iki sezonda oynadığı 10 maçı da kazandı.
Geçen sezon 29 yıllık hasrete son vererek kupayı müzesine götüren Fenerbahçe, çeyrek finalde Kayserispor’u normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarla 5-4 mağlup etmişti. Bu sezon 5’te 5 yapan sarı-lacivertliler ilk gollerini dün Bursaspor’dan yedi.