Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek şu şekilde konuştu:

"Bu maçı 3 puana çeviremedik. Rakibimiz hep bizi geriden takip etti ve puanları paylaştık. Bugün oyun disiplinini başından sonuna kadar istediğimiz gibi yakalayamadık. Bütün oyuncular istediğimiz ritimden uzaktı. Öne geçmemize rağmen toparlayıp bunu tutamadık. Puanlar paylaşıldı. İyi bir takıma karşı oynadık. Takım olarak savunmayı iyi yapan ve oyun disiplininden kopmayan bir rakibimiz vardı. Ama bizim takımımızın oyunu bu değildi. Biz daha coşkulu ve ritmi yüksek oynamalıyız. Önümüzde oynayacağımız zorlu karşılaşmalar var. Bunları lehimize çevirebilecek güçlü bir tamız. Zaman zaman bu inişler çıkışlar olacak. Ama bunun son olmasını diliyorum."

Eskişehirsporlu Burhan Eşer ile Dede doğru ve haklı bir beraberlik aldıklarını, galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze de ise Eskişehirspor'un çok koşan bir takım olduğunu, buna karşı önlemleri aldıklarını söyledi. Shota Arveladze şunları kaydetti:

"Beklediğimiz bir maç oldu. Eskişehirspor top oynayan, topa sahip olan bir ekip. Futbolcularının hepsi hareketli. Her zaman burada oynamak zor. Biz bu hafta için futbolcularımızla hem konuştuk hem de çalıştık. Eskişehirsporlu futbolcular fazla top dolaştırmasın diye. Bunda da gördüğüm kadarıyla başarılı olduk. İki gole biz de çok güzel 2 tane golle karşılık verdik.

Kasımpaşa takımının oyuncuları Adem Büyük ve Mora da zor bir maçtan puanla döndükleri için mutlu olduklarını söylediler.

HT(EK/SSA)