POLİS EŞLİĞİNDEN STADA GİTTİLER

TÜRK Hava Yolları'na ait özel uçakla Eskişehir'e gelen Galatasaray kafilesi, geceyi geçirdiği Anemon Otel'den otobüsle polis eskortu eşliğinde ve geniş güvenlik önlemleri altında Atatürk Stadyumu'na götürüldü.

TRİBÜNLERDE ARAMA

Karşılaşma nedeniyle Eskişehir Emniyet Müdürlüğü stat içerisinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli bomba uzmanları, taraftarlar içeriye alınmadan önce tribünlerde arama yaptı. Taraftarlar da tek tek aranarak stadyuma alındı. Madeni para, çakmak ve pet şişelerle içeriye girilmesine izin verilmedi.

30 SANTİMLİK KAR TEMİZLENDİ

Karşılaşmanın oynandığı Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda 30 santimetreyi bulan kar, ekiplerin geceli-gündüzlü çalışması sonucunda tamamen temizlendi. Buzlanmanın olmadığı sahada yer yer eriyen karlar nedeniyle su birikintilerinin olduğu gözlendi. Eskişehir'de sabah saatlerinde kapalı olan hava, öğle saatlerinden itibaren yerini güneşli havaya bıraktı.

ÇAKIR:"MAÇ OYNANACAK"

Maç öncesinde sahanın futbola elverişli olup-olmadığı, karşılaşmanın bu nedenle ertelenip-ertelenmeyeceği tartışması yaşandı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, Atatürk Stadyumu'nun futbola elverişli olduğuna karar vererek maçın oynanacağını bildirdi.

YEDEK KULÜBELERİNE ELEKTRİKLİ ISITICI

Her iki takımın yedek futbolcularının bulunduğu kulübelere elektrikli ısıtıcılar konuldu. Karşılaşmayı Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile yaklaşık 13 bin Eskişehirspor, 800 de Galatasaray taraftarı izledi.


HT(EK/AÖ)