HIRSLI ÇALIŞTILAR

Teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde son hazırlıkları tesislerinde yapan futbolcular, İstanbul'da iyi sonuç alacaklarını belirttiler. Antrenmanda Galatasaray'ın eski futbolcuları Servet Çetin ile Necati Ateş'in hırslı oldukları dikkati çekti.

SEZGİN SAKAT

Eskişehirspor'un sportif direktörü Zafer Tüzün, takımda kaptan Sezgin'in sakatlığı dışında eksik futbolcularının bulunmadığını belirtti. Eskişehirspor için her maçın değerli olduğunu ifade eden Zafer Tüzün, şöyle konuştu:

"HEDEFİMİZ VAR"

"Galatasaray maçı, bizim için çok önemli. Eskişehirspor'un hedefleri var. Bu hedefler doğrultusunda da her maçın değerli olduğunu bilerek 3 puan için çıkıyoruz. Kaliteli bir kadromuz olduğuna inanıyoruz. Her ne kadar son İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında tek gollü bir galibiyet alsak da bu galibiyet bizi moral motivasyon açısından üst seviyeye taşıdı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarına zaten futbolcular ayrı bir motivasyonla çıkarlar. Ama biz üst sıralarda yer alan bir takım olmak istiyorsak, Galatasaray maçından iyi sonuç almalıyız. Hedefimliz puan ve puanlarla dönmek."

NECATİ VE SERVET SORUSU

Zafer Tüzün, bu arada Necati Ateş ve Servet Çetin'in eski takımları Galatasaray'a karşı mücadele edeceklerinin hatırlatılması üzerine, "Bu maçın onlar için ayrı bir değeri var. Daha önce forma giydikleri için maç, onlar için ekstra bir motivasyon olacak. Eskişehirspor'un üst sıralarda yer alması için onlardan da 3 puan için iyi işler bekliyoruz" dedi.


EK(EK/AÖ) FOTOĞRAF