Pazar akşamı Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sahasında Eskişehirspor ile Azerbaycan'ın Ravan Bakü takımı özel maç yaptı. Eskişehirspor'un 4-0 galip geldiği maçta forma giymeyen Batuhan Karadeniz'in de aralarında bulunduğu futbolculara idman yaptırıldı. İdman sırasında Batuhan Karadeniz, takım arkadaşlarına, "Yarın bize de antrenman olacak mı?" diye espri yaptı. Konuşmayı duyan Ersun Yanal, iddiaya göre Batuhan Karadeniz'e küfür etti. Genç futbolcu da Yanal'a, "Sen nasıl böyle küfürlü konuşursun" diyerek tepki gösterdi.

NOTER GETİRTTİ

Taştışma yüzünden morali bozulan Batuhan Karadeniz, takımının dün ve bugün yaptığı  antrenmanlara katılmadı. Ersun Yanal'da Batuhan'ın antrenmanlara katılmadığını tesbit ettirmek için tesislere noter çağırdı. Tesislerde bulunan Batuhan'da notere, "Ayağım ağrıyor. O yüzden de antrenmana kısa süreli çıkmadım" dedi.

İSKOÇYA KADROSUNDAN ÇIKARTILDI

Bu arada Ersun Yanal'ın Batuhan'ı perşembe günü UEFA ön eleme 2'inci tur karşılaşmasında İskoçya'da oynayacakları St.Johnstone maçı kadrosundan çıkarttığı öne sürüldü. Eskişehirspor taraftarları da internet sitelerinde Batuhan-Yanal tartışmasına geniş yer verildi.

BATUHAN OLAYI TWİTTER'DEN DOĞRULADI

Batuhan, olayları Twitter'dan doğruladı. Golcü futbolcu, Twitter'daki hesabında  yaşanan gelişmelerle ilgili olarak şunları yazdı:

"Yazan haberi nereden almış bilgim yok ama, sorularınıza cevap vereyim. Maalesef yaşananlar doğru. Benim için hiçbir zaman Eskişehirspor için kalbim ters atmadı. Sağolsun taraftarımız da yeri geldi küstü, yeri geldi kızdı, yeri geldi küfretti. Haklılar. Ama hep arkamda durdu. Koştum koşabildiğim kadar. Gol attım atabildiğim kadar. Gönlüm rahat. Vicdanım da rahat, uyuyorum. En önemlisi de rahatım. Perşembe günü oynamıyorum. Ben bunları duymak için 3.5 yıl bu kulüpte ter dökmedim. Yazan haberi nereden almış bilmiyorum ama sorularınıza cevap vereyim. Maalesef doğru."