Eskişehirsporlu Abdülaziz ise, "Kadın ve çocuk taraftarlarımızı kutlamak istiyorum. Bizi çok iyi desteklediler. İlk yarı iyi oynadığımız düşünüyorum. Ama ikinci yarıya pek iyi başlayamadık. Ama üçüncü golü bulduktan sonra oyunun kontrolü tamamen elimize geçti. İnşallah Sivas'ı yenip Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz" dedi.

Kalecisi Kayacan'da, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, Zor bir maç oldu. Hava sıcaktı, çok zorlandık. 3'üncü golden sonra iyice rahatladık. İnşallah Sivasspor'u yenerek Avrupa'ya gitmek istiyoruz" diye konuştu.

ARİF ERDEM:"İLK YARI İYİ OYNAMADIK"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Arif Erdem ise, "Maalesef bugün kaybettik. Eskişehirspor'a ligde de aynı skorla kaybetmiştik. Sonuçta ilk yarıda istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda daha fazla mücadele etmeye çalıştık. 3 günde bir maç oynamak, bu hava sıcaklığında oynamaktan ister istemez etkiledik. Ama bu tabi ki bahane değil. Eskişehirspor'u kutlarız. Sonuçta onlar için de aynı hava şartı oluşuyor. Kalan son maçımızı Bursaspor'la oynayıp, inşallah kazanıp, Eskişehir'in de puan kaybetmesini bekleyerek lider olarak çıkmak istiyoruz. Başarabilirsek bizi mutlu eder. Futbolcu kardeşlerimin hepsi canı gönülden mücadele etmeye çalışıyorlar. Zaman zaman iniş çıkışlı devreler yaşanıyor. Bunlar da futbolun için de var. Eskişehirspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Efe İnanç'da, "Bizim için final niteliğinde bir maçtı. Buradan alacağımız galibiyetle Eskişehirspor'u ekarte edecektik. Yorgunluk vardı, kötü bir futbol oynadık. Eskişehirspor'da yorgundu. Golleri bulunca daha dirençli oynamaya başladılhar. Bu avantajı iyi kullandılar ve hak ettikleri bir galibiyet oldu. Artık önümüzdeki hafta hem kazanacağız hem de Eskişehir'in puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer ise, "Maça iyi başlayamadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı 2-0'dan sonra oyuna ortak olmaya çalıştık ve oldukta. İkinci yarı iyi gitti. Son gol bizi tamamen kırdı, kaybettik. Bursaspor maçını kazanıp, Eskişehirspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.