Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiyi Ak Parti Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın ile öğrenciler izledi. Salona girerken alkışlarla karşılanan iki teknik adama öğrenciler forma imzalattı.

SAĞLAM: UEFA’DAN ALINAN MEN CEZASI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Öğrencilerin sorusu üzerine UEFA'nın verdiği men cezasının kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattığını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam şunları söyledi: "Hedeflerinizden birisi Avrupa kupalarına katılmak. Bu amaç uğruna da çok zorlu ve sıkıntılı bir sezonu geride bırakıyorsunuz. Sonucunda Avrupa kupalarına hak kazanıyorsunuz ki bu yıl bizim 3 defa üst üste Avrupa kupalarına katılma başarımız olacaktı. Bu bir Anadolu takımı için gerçekten önemli bir başarı. 2007 yılından kalan bir sıkıntı da bugün karşımıza bizi çok üzen bir sonuç olarak çıktı. Kulübümüzün UEFA’ya yapacağı itirazın kesinlikle iyi niyetli bir şekilde karşılık bulup, bu kararın ortadan kalkacağına ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edeceğimize inanıyorum."

DEMİRÖREN BENİM İÇİN ÖZEL UÇAK HAZIRLATMIŞTI

Teknik Direktör Ziya Doğan ise, bir öğrencinin, 'Trabzonspor'un başındayken Beşiktaş'tan teklif aldığınız yönünde gazetelerde haberler çıkmıştı' sorusunu yanıtlarken şunları söyledi: "Beşiktaş’tan iki sefer teklif aldım. Yıldırım Demirören benimle görüşmek istedi. 'Kusura bakma benim Trabzonspor’da mukavelem var' dedim. Demirören bana 'Haluk Ulusoy’u devreye sokacağım o işi bitireceğim' dedi. Ben de kendisine hiç girişimde bulunmamasını söyledim. İkinci girişim ise Del Bosque zamanında oldu. 7'nci hafta, gece 11'de oteldeyim, Sayın Demirören telefon açtı. 'Hoca, şu anda 25 kişilik yönetim kurulunda bir tane bile fire yok. Herkes seni istiyor. Özel uçak hazır, havaalanında bekletiliyor. Mukaveleni inceledik. Hiçbir tazminat yok. Hiçbir şey olmaz. Sen valizini toplayana kadar biz seni özel uçakla gelip Trabzon’dan alıp İstanbul’a getiriyoruz' dedi. Benim dediğimi söyleyeyim size, çünkü bu Trabzon camiasında çok anlaşılmadı. Çünkü reklam yapmayı sevmiyorum. Zaman her şeyi ortaya çıkarıyor. 'Başkan eğer bu şekilde Beşiktaş’a gelirsem, bu camiayı yüzüstü bırakırsam adamım diye sokakta gezemem' dedim.”

İki teknik direktöre Rektör Günaydın tarafından plaket verilirken, Ertuğrul Sağlam da Rektör'e Bursaspor forması ve şapkası hediye etti.



HY (TM/RT)