Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takıma izin verirken, kendisi de doğup büyüdüğü Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu. Sağlam, Ereğli'de yaşayan ağabeyi ve diğer yakınları ile hasret giderdi. Ağabeyinin işlettiği kafede arkadaşlarıyla sohbet eden Sağlam, gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. İbrahim Kaş, Adem Koçak, İsmail Aktan ve Yenal'ın takımdan ayrıldığını hatırlatan Sağlam, yen transferler Tuncay Şanlı ve Fernando Belluschi'nin takıma faydalı olacaklarına inandığını söyledi. Sağlam, "Yeni arkadaşlarımızın bir an önce fiziksel olarak takım seviyesine çıkıp, yeteneklerini takımın menfaati doğrultusunda yansıtmasını istiyor ve bekliyoruz. İnşallah bundan öncekinden çok daha iyi bir Bursaspor'u taraftarımıza izlettireceğiz" dedi.

Tuncay Şanlı'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ifade eden Sağlam, "Kişilik ve karakter olarak da lider özellikleri olan bir oyuncu. Dediğim gibi, fiziksel eksikliğini bir an evvel giderip o da takıma katkı sağlama adına sabırsızlanıyordur. 2 oyuncudan da bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlamasını bekleyeceğiz. Ben her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Doğup büyüdüğü Ereğli'de olmaktan mutlu olduğunu da belirten Sağlam, "Ben burada doğup büyüdüm. Ailem ve arkadaşlarım burada. Lige verilen aradan istifade ederek hem ailemi hem de arkadaşlarımı ziyarete geldim. Uzak olmamız nedeniyle memleket ve aile hasretini de bu şekilde giderme imkânı buldum. Ereğli'nin bende ayrı bir yeri var. Güneşi, ormanı ve mavisiyle farklı bir yer. Bundan sonra da fırsat buldukça gelmeye çalışacağım" dedi.