Emre KOŞAK/BURSA, – BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşaspor mağlubiyetini değerlendirdi. Sağlam şunları söyledi:

"Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık. O galibiyetin olumlu yansıyıp, 4 maçlık seriyi iyi geçirip ligde güzel yerlere gelmek istiyorduk. O serinin başlangıcı da Kasımpaşaspor maçıydı. İyi bir başlangıç yapmak elimizdeydi. Oyunu değerlendirmeyeceğim. Kazanacak pozisyonlar da yok değildi. Ama maalesef son vuruşları iyi yapamadık. Rakibimiz iyi mücadele etti. Mağlup olduk. Bu sezon başarıda devamlılığı ve istikrarlılığı yakalama adına başarılı olduğumuz söylenemez. Çok daha iyi yerlerde olabilecekken, ligin altında kaldık. Bunun bir çok sebebi olabilir. Biz bu olayı değerlendireceğiz. Birkaç gün sonra oynayacağımız Beşiktaş karşılaşması var. O da önemli bir karşılaşma. O karşılaşmaya kadar çok fazla vaktimiz yok. Bu dönemi çok iyi değerlendirip gelecek adına daha iyi olma yolunda iyi kararlar vermek lazım. Taraftarımız da maalesef hayal kırıklığına uğradı. Zaman zaman yumuşak tepkiler de verdiler. Sonuna kadar haklılar."

"ELİMİZDEKİ MALZEME BU"

Bir gazetecinin, "Bursaspor son haftalarda gol yollarında sorun yaşıyor mu?" sorusuna Sağlam, "Pinto'nun performans düşüklüğü var. O da bizim önemli oyuncularından birisi. Bir takımın gol yükü bir futbolcuya kalırsa sıkıntı yaşanır. Elimizde bulunan malzeme bu. Burada herkes birilerini suçlayabilir. İyi olduğumuz zamanlarda da bu takım vardı. O yüzden bu konuda ne Pinto'yu suçlamak bize birşey kazandırır ne de diğer oyuncuları suçlamak. Bir iş varsa bunu takım halinde değerlendirmeye çalıştık. Bugün de öyle yapacağız" dedi.

SHOTA ARVELADZE: "BATALLA'YA ÖNLEM ALMAYAN VAR MI?"

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Shota Arveladze Bursa deplasmanından aldıkları 3 puanı değerlendirdi. Shota şunları söyledi:

"Herkes için zor bir deplasman. Ben Bursaspor'u çok beğeniyorum. Çok iyi organize olan bir takım. Maçtan önce de konuştuk ve tedbirlerimizi aldık. Kornerden gol yedik ama yüzde yüz pozisyon vermeden burada oynamak kolay değil. Sonuç bizim için çok önemliydi.

Bir gazetecinin, "Batalla'ya özel önlem aldı mı?" sorusuna Shota, "Almayan var mı?" cevabını verdi.

ÖZER HURMACI: EN KEYİF ALDIĞIM STAT

Kasımpaşaspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı ise maçla ilgili şunları söyledi:

"Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Bursa stadı en keyif aldığım yer. O yüzden de çok iyi mücadele ettik. Gol pozisyonu vermedik. Neticesinde de 2 önemli gol bulduk. Buradan 3 puanla ayrılıyoruz. Çok mutluyuz."


EK (İA/SSA)