Kardemir D.Ç Karabükspor, Beşiktaş’tan bir yıllığına kiralık olarak Erkan Kaş ile sözleşme imzaladı.  Takımın başına Tolunay Kafkas’ı geçiren Karabükspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı-mavili ekip daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Beşiktaş’ın sol açık oynayan oyuncusu Erkan Kaş’ı bir yıllığına kiraladı.
 
Geçen sezon Beşiktaş forması ile 7 lig maçı ve 3 kupa maçına çıkan Erkan Kaş, Karabükspor kafilesi ile birlikte Slovenya kampına katılacak. Öte yandan geçtiğimiz hafta görüşülerek prensipte anlaşmaya vardığı PSV Eindhoven ile sözleşmesi sona eren Boy Waterman yarın Karabük’te. Tolunay Kafkas’ın da birebir görüşerek ikna ettiği Surinam asıllı Hollandalı 29 yaşındaki 1 metre 88 santimetre boyundaki kaleci Waterman Karabük’e gelerek sağlık kontrolünden geçecek. İmza töreninin ardından Karabükspor’la el sıkışacak olan Waterman daha sonra Slovenya kampına katılacak. Yoğun bir transfer çalışması içerisinde olan Karadeniz temsilcisinde golcü arayışları ile sürüyor.
 
17 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında Slovenya'nın Ptujs kentinde ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak olan Karabükspor burada 5 hazırlık maçı yapacak. Kırmızı-mavili ekip ilk hazırlık maçını ise 20 Temmuz'da Türkiye saati ile 18.30'da Pecsi MFC takımı ile yapacak.