Geçen hafta deplasmanda aldığı puanının ardından bir nebze de olsa kara bulutları dağıtan Çotanaklar, iç sahada konuk edeceğini Sakaryaspor’u yenerek hem moral bulmak hem de alt sıralardan yukarılara yükselmeyi hedefliyor. Bugün tesislerde yaptığı hafif tempolu antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren ve maç saatini beklemeye başlayan yeşil beyazlılarda sarı kart cezalısı Burak Karaduman, Sakaryaspor’a karşı görev yapamayacak. Eski sakatlığı nüksettiği için sahalara dönüşünde rötar yapan takım kaptanı Fatih Şen de bu haftada formasından uzak kalacak.

PENBE:"GOLÜ ERKEN BULMALIYIZ"

Giresunspor’un teknik patronu Ergün Penbe, Sakaryaspor ile yapılacak karşılaşmada golü erken bulmak istediklerini söyledi ve rakibi kesinlikle hafife almadıklarını kaydetti. "Çok zor bir karşılaşma olacak. Karşımıza çıkacak ekip genç ve dinamik, koşan bir takım" diye konuştu. Penbe, şunları söyledi:

"Karşılaşmaya iyi başlayıp, erken gol bulmamız gerekiyor. Gol bulamadığımız her dakika rakibimizin direnci daha da artacak. Onların puana ihtiyacı var ama bizim mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma. Kazanıp 17 puana ulaşmak istiyoruz. Kimse Sakaryaspor’u kolay rakip diye görmemeli. Futbol enteresan bir oyun. Rehavete kapılıp rakibi ciddiye almadığınız zaman da cezası hemen sahada kesiliyor."

MAÇ 13.30’DA ATATÜRK STADI’NDA

Yarın Giresun Atatürk Stadında oynanacak olan müsabaka saat 13.30’da başlayacak ve karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Özkan Çeliker yönetecek. Giresunspor’un sahaya şu kadroyla çıkması bekleniyor: 


Mehmet Ali -Berkan, Gökhan, Süleyman, İsmail - Veysel, Selçuk, Ramazan, Sezer- Ümit Teke, Uğur Işıkal


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF