Erdemirspor'un, her zaman evinde kendilerini zorladığına dikkat çeken Spahıja, rotasyonda eksikleri olduğunu, bunun da çok iyi oynamalarını etkilediğini söyledi. Ömer Onan'ın da sakatlandığını hatırlatan Spahıja, "Durumuna bakacağız. Ama umarım ciddi bir sakatlık değildir" dedi. İkinci yarıda daha iyi savunma yaptıklarını belirten Spahıja, "Bugün çok inanılmaz bir iş çıkaran oyuncumuz vardı hücumda, Bogdanovic. Ve maçı kazanmamızın kilit anahtarıydı bu. Teknik olarak galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Erdemirspor oyuncularının yaptığı bir kaç hücum faulu hakemlerin görmediğini savunan Spahıja, "Hakemleri eleştirmek haddim değil. Ama fikir belirtmemin yanlış olmadığını düşünüyorum. Dikkate alırlarsa sevinirim. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Maçın yıldızlarından Bogdanovic ise 3 haftadır zorlu maçlar oynadıklarını söyledi. Bogdanovic, "İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünmüyorum. İkinci yarıda daha etkili oynadık. Galibiyetin anahtarı savunmamız ve savunma ribauntlarımızdı. Maçı da bu şekilde kazandık" dedi.



İÇ(EE/Aİ)