Yılmaz Vural, ligin yenilgisiz tek ekibi Orduspor deplasmanından 1 puanla dönüldüğünü hatırlatırken, "Maçta Orduspor'un 4 gol pozisyonu, bizim ise 6 pozisyonumuz vardı. Maçı kazanmayı hak eden takımdık. Şans faktörü de maçta yanınızda olmalı."

Hakemin verdiği penaltıya da değinen Yılmaz Vural, "Penaltı kararı doğru değildi. Ama buna rağmen yönetiminden memnun kaldığımızı ve hatta ben kendim de penaltı gördüğümü ifade ettim. Ben yanıldığıma göre o da yanılabilir" diye konuştu. Yılmaz Vural, cuma günü sahalarında karşılacakları Eskişehirspor maçını değerlendirirken de şöyle konuştu:

"Eskişehirspor maçını ben de izledim ve 5-2 yendiler. İyi ve oturmuş bir takım. Kadro yapısı da iyi bir takım. Her takımın doğru yaptığı kadar yanlış yaptıkları da var. Buna göre onların güçlü taraflarına karşı önlem alacağız. En önemli desteği taraftarlarımız verecek. 12 bin 500 koltuklu bir stadımız var. Bir tek koltuk boş kalmasın, futbol seyirciye oynanıyor. Seyircinin verdiği elektrik, coşku çok önemli. Bunu bekliyoruz."


ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF