Cuma akşamı Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendikleri maçta sonradan oyuna giren Arif'le ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, şunları söyledi:

"Bizim Arif'le bir problemimiz olmaz. Futbolda zaman zaman antrenör soktuğu oyuncuyu çıkarabilir. Arif’in performansı ile ilgili bir sorunumuz yoktu. Hakem 3 dakika uzatma vermişti. O zaman biz biraz zaman kazanalım istedik. Arif’e aksadığı için değil, orta sahayı güçlendirmek istedik. Oyuncu değişikliğiyle 3 dakika içinde 3 puanı almayı düşündük."

Daha önce yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Arif'in cezasını kendisinin kaldığını söyleyen Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

"İnsani anlamada çok sevdiğim biridir. Arif’in ayrılma talebi vardı. Yönetim de kadro dışı bıraktı. Arif’i kadroya alıp 33 dakika oyunda tuttum. Bu benim tasarrufum. Bütün oyuncularım benim için sahada insan değil, birer iştir. İnsan olarak bakarsak o zaman işin içine duygu girer, duygu girerse de problem yaşarsın. Çünkü o maç 1-1 bitse, bize başka türlü tepkiler olur, ama maç kazanıldığına göre bunu Arif de sorun yapmaz biz de yapmadık, kimse de yapmaz. Şu anda bir problem yok."


ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF