Eski bir Galatasaraylı olan Orhan Ak, eski takımına karşı oynayacağı maçta sahadan en iyi şekilde ayrılacakları belirterek şunları söşledi:

"Uzun yılar Galatasaray’da oynadım. Ama sonuçta profesyoneliyiz. Daha önce de oynadım. Gol attığım zamanlar da oldu, gol yediğimiz zamanlar da oldu, hata yaptığımız zamanlar da oldu. Ama tek hedefimiz bulunduğumuz takıma en iyi şekilde hizmet etmektir. Ben de inşallah hafta sonu oynayacağımız mücadelede sahada en iyi mücadeleyi verip, sahadan en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz. Bizim en büyük avantajımız kendi saha ve seyirci avantajımız olacak. Özellikle iç saha maçlarında galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Tek hedefimiz, tek düşüncemiz bu maçı kazanmak. Umarım istediğimiz gibi olur."

"RAKİP KALİTELİ ONA GÖRE HAZIRLANACAĞIZ"

Köksal, Galatasaray maçının önemine değinhirken şöylebdedi:

"Çok önemli maç bizim için. Rakibin ne kadar kaliteli olduğunun da farkındayız. Ona göre hazırlanacağız. Zaten bizim de içinde bulunduğumuz durum çok iyi değil. Bir an önce üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Gerçi üstümüzdeki takımlarla da puan farkı çok fazla değil. Yani 2-3 maçlık bir seri yapabilirsek ilk 10’a bile girme şansımız var. İnşallah seyircimizin de desteğiyle bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

"ÜÇ PUAN İÇİN"

Bordo beyazlı takımın ön liberosu Murat ise şampiyonlar ligi oynayan Galatasaray'ın Elazığ'a yorgun geleceğini belirtti, "Bizim artık rakip ayırma gibi bir durumumuz yok. Her karşılaşmaya 3 puan için çıkıyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şimdiden bütün taraftarlarımızı maça davet ediyorum" diye konuştu.

"EN DİPTEN KURTULMAK İSTİYORUZ"

Sanica Boru Elazığspor'un gol umutlarından Göksu ise şunları söyledi:

"3 büyük takımdan biri Galatasaray. İyi de futbol oynuyorlar. Gerçi son haftalarda almış oldukları neticeler çok istedikleri gibi değil. Bizim de değil açıkçası. Yani bu ligin en dibinde bulunuyoruz şu anda. Buradan kurtulmak adına neler yapmamız gerektiğini sürekli düşünüyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Yani Elazığ şu anda hak ettiği yerde değil. Biz de bundan mutsuzuz. Ben burada üçüncü senemi geçiriyorum. Hep başarılar elde ettik. Son sırada olmak bize yakışmıyor ve en kısa zamanda buradan kurtuluruz diye düşünüyorum."

"GALATASARAY’I YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ"

Galatasaray'ı yenebilecek güçte olduklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş ise, "Bildiğiniz gibi Türkiye liglerinde artık her takım her takımı yenebilecek güçte, denk güçte. Biz de Galatasaray’ı yenebilecek güçteyiz. Onu zaten güçlü rakiplerle yaptığımız maçlarda da gösterdik. Yani iyi takımın karşısında iyi oynayan bir ekibiz. İnşallah burada Galatasaray’dan 3 puan alarak uğurlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

MAÇ BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Bu arada cumartesi akşamı oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Buna göre, Kale arkası tribünü 35, maraton 70, kapalı 100, VİP 200, misafir takım tribünü ise 35 lira olarak belirlendi.

Sakat futbolcusu bulunmayan SB Elazığspor'da cezalı olan Sedat ve Adem bu maçta forma giyemeyecek.


ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF