Crowne Plaza Otel’de düzenlenen basın toplantısında Samsunspor’dan Adem Alkaşi 2, MP Antalyaspor’dan Sinan Kaloğlu ve Eskişehirspor’dan Bülent Ertuğrul 1, Sion’dan Pascal Feindouno ve Mısırlı Amr Zaki 3, Espanyol’dan Marvin Zeegelaar ise 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca alt yapıdan yetişen Doruk Kerem Yiğit’e profesyonel mukavele yapıldı.

Lige Fenerbahçe maçıyla başlamalarının kendilerini korkutmadığını belirten Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk iyi bir kadro kurduklarını belirterek, "Fenerbahçe bizde korku değil, ancak heyecan yaratır” dedi. Maç öncesi yaşanan lisans sorununa da değinen Başkan Öztürk, hafta başında Futbol Federasyonu'na lisanslar için yaptıkları başvuruda karşılarına sembolik bir borç çıktığını belirtti, "Ancak bu miktar çarşamba gününe gelindiğinde 850 bin TL’ye yükseldi. Futbolcuların peşinatlarını dağıttığımız için küçük bir sıkıntı yaşadık. Ancak şu an hiç bir sorunumuz bulunmuyor. Sadece Amr Zaki’yle ilgili bazı evrak eksiklerimiz var" diye konuştu.

Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının yüksek oluşuna ilişkin tepkilere de açıklık getiren Başkan Öztürk, "İzmir’deki potansiyeli iyi analiz edemediğimiz ayrıca masraflardan dolayı zarar etmemek için bilet fiyatlarını başlangıçta yüksek tuttuk. Ancak daha sonra Fenerbahçe yöneticileri Nihat Özbağı ve Abdullah Kiğılı’yla anlaşarak rakamları aşağıya çektik" ifadesini kullandı.


OB(YC/AÖ) FOTOĞRAF