Başkan Selçuk Öztürk, yeni stat yapılmayacaksa mevcut stadın revize edilmesini istediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Hedefimiz yeni stadın asgari 33 bin kişilik olması. Niye Sivasspor süper lig çıktığı zaman 33 bin kişilik stat yapıldı da Elazığ'ın neyi eksik. Bu yapılmayacaksa şu andaki stadımızda koltuk sayısı 33 bine çıkarılsın. Biz burada milli maçlarımızı niye oynamayalım. Elazığa bir stat yapılacaksa benim taraftarım, benim vatandaşım rahatlıkla ulaşımlarını sağlayacağı bir yer olmalı. Güney çevre yoluna hangi otobüs, hangi minibüs işleyecek. Ben taraftarları maçlara nasıl getireceğim."

"SÜPER LİG OYUNCULARINI O TESİSTE YATIRAMAM"

Başkan Öztürk, Elazığspor’a kalıcı gelir sağlamak için Bakan Suat Kılıç’tan yardım istediklerini açıklarken de şunları söyledi:

"Sayın bakanımız, bize imkanları doğrultusunda 100 bin lira para göndereceklerini söyledi. O aşamada ben de stadyumun yanında bulunan ve 20-25 yıldır atıl olan arsanın bize kiralanmasını istedik. Bakan, kiralama taraftarı olmadıklarını, satışa çıkarabileceklerini söyleyince alıcı olacağımızı bildirdik. Ama şimdi oraya gençlik merkezi yapılma durumu olduğunu öğrendik. Biz devlet babadan bir şeyler alalım derken bir şeyler de kaybettik. Zeminimizin alttan ısıtmalı yapılmayacağı duyumunu aldık. Alttan ısıtma 250 bin dolar. Bu para için Süper Lig'den gelecek takımlara bu eziyet çektirilecek. Tesisler ve stat için telaffuz edilen 1 milyon veya 2 milyon lirayla bu stada hiç bir şey yapılmaz. Elimizden geleni yapacağız. Kapı kapı gezeceğim. Sayın başbakanımızın kapısında yatacağım."