Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'u, 2-0 geriye düştüğü maçta 5-3 gibi net bir skorla yenmeyi başaran Elazığsporlu futbolcular, kentte sevgi gösterileriyle karşılandı.

Elazığspor Basın sözcüsü Av. Meltem Hekim, Elazığspor’un lig lideri olmasının tesadüf olmadığını, takımdaki mücadele ruhunun hakim olduğunu belirterek, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların uyum içersinde olduklarını ve her maçı kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Zorlu Çaykur Rizespor deplasmanından üç puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Basın Sözcüsü Hekim, ancak o maçın geride kaldığını, hedeflerinin Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Güngörenspor maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu kaydetti. Futbolcuların bu maçın hazırlıklarına başladığını anlatan Hekim, "Pazar günü oynayacağımız İstanbul Güngörenspor karşılaşması için takım çalışmalara başladı, ancak sakatlıkları nedeniyle Barış, Önder ve Uğur antrenmanlara katılmayacak. Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Onur Güney’in sol ayak tarağında kırık olduğu için 4 veya 5 hafta sahalardan uzak kalacak" dedi.

ARTIK DESTEK ZAMANI

Bank Asya Lig lideri olan Elazığspor’a taraftarın destek olması çağrısında bulunan Basın Sözcüsü Avukat Meltem Hekim, şunları söyledi:

"Biz güçlü bir ekibiz. Takımımız emin adımlarla Süper Lig'e ilerliyor. Taraftarımıza seslenmek istiyorum; takımlarını yalnız bırakmasınlar. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Ayrıca takıma destek amacıyla Cumartesi akşamı Sultansarayı salonunda destek gecesi düzenliyoruz. Burada da iş adamlarımıza çağrı yapıyorum; birlik ve beraberlik gecemize katılarak takımımıza destek vermelerini bekliyoruz."