Sanica Boru Elazığspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçı hazırlıklarını yoğun kar yağışı nedeniyle salonda sürdürdü. Yılmaz Vural, salonda kültür fizik ağırlıklı çalışma yaptıklarını belirtti. Sivasspor'un ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

"Rakibimizin 19 puanı, bizim 16 puanımız var, kazanırsak rakibimize yetişiriz. O kazanırsa 22 puan olur ve bizden 6 puan önde olur. Yani Sivas'ta 6 puanlık bir maç oynayacak. Sivasspor, çarşamba günü Fenerbahçe'yle oynayacak, cumartesi günü de bizimle karşılaşacak."

Sivasspor'un hücum gücü yüsek bir takım olduğunu da hatırlatan Yılmlaz Vural, sahaya kazanmak için çıkacaklarını anlatırken şöylebdedi:

"Hava şartları ciddi bir şekilde değişti, fizik antrenmanları yaptık. Çünkü bu takıma karşı çok koşmamız lazım. Direnci çok iyi bir takım. Seyrettiğim Karabükspor maçında dağılmıyorlar, sonuna kadar koşan bir takım. Fizik direnci iyi bir takımla oynadığımız için bizimde fizik direncimizi daha da iyi yerlere taşımamız lazım. Sakatlıkları devam eden Zaki’nin ayağındaki sıkıntı devam ediyor. Tum ile Aydın’ın tedavileri ise Ankara’da sürüyor."


ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF