Drogba'dan takıma Terim sözleri!

Fildişili yıldız Drogba'nın, Karabük maçının başlamasına dakikalar kala takım arkadaşlarına yaptığı uyarılar Lig TV kameralarına yansıdı.

 Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Karabükspor arasında oynanan maçta Fatih Terim'in cezası nedeniyle sarı-kırmızılı takımı kaleci antrenörü Taffarel yönetti. Taffarel'e saha içerisinde destek veren isim ise Didier Drogba oldu.

Sporx'te yer alan habere göre; Maç toplantısından sonra futbolcular ile soyunma odasında bir konuşma yapan Drogba, takım sahaya çıkıp ısınma hareketlerine başladığı sırada da arkadaşlarına uyarılarda bulundu. Fildişili yıldızın, Karabük maçının başlamasına dakikalar kala takım arkadaşlarına yaptığı uyarılar Lig TV kameralarına yansıdı.

Karabük karşısında nasıl oynamaları gerektiğini anlatan ve özellikle Albert Riera'ya uyarılarda bulunan Drogba, "Top onlardayken orta sahada sıkı pres yapmamız gerek. Hücuma çıktığımızda savunmanın kanatları da bize destek versin. Toplu hücum toplu savunma şart. Hepimiz her an birbirimizin açığını kapatmak durumundayız. Ancak öyle bu maçı kazanabiliriz." sözlerini kullandı.