Drogba şov başlıyor

Galatasaray, Çin’in Şangay Shenhua takımından transfer ettiği Didier Drogba’ya bugün kavuşuyor.
Afrika Uluslar Kupası'nda, Fildişi Sahili milli takımının formasını giyen Didier Drogba, takımı turnuvadan elendikten sonra ülkesine dönmüştü. Daha sonra İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçerek özel işlerini halleden yıldız golcü, Galatasaray yönetimine erken geleceği haberini göndermişti.
Bunun üzerine Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül, Bülent Tulun ve menajer Ceylan Çalışkan, özel uçakla İngiltere'ye gitti


 Fildişi Sahili Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası’ndan elenmesinden sonra özel işleri için İngiltere’ye geçen Drogba bugün 16.00’da özel uçakla İstanbul’a gelecek. Yönetici Emir Sarıgül, Bülent Tulun ve menajer Ceylan Çalışkan’la beraber İstanbul’a gelecek olan Drogba için görkemli bir karşılama töreni hazırlandı. Emir Sarıgül “Karşılamada taraftarla Drogba arasında set olmayacak. Taraftar heyecanını doya doya yaşasın. Ayrıca Drogba futbol hayatını Galatasaray’da noktalamayı planlıyor” dedi. Yıldız futbolcu yarın sağlık kontrolünden geçirilecek, Türk Telekom Arena’da Antalyaspor’la oynanacak maçı da tribünden takip edecek.