Direnişin 61. gününde işçileri ziyaret eden Trabzonlular, tulum çalıp, horon teperek direniş yerini renklendirdi. 
Direnişteki işçilerden Trabzonlu Özcan Keleş’e destek verilen ziyarette, “Her yer direniş her yer Trabzon” sloganı atıldı. Karadenizli sanatçı Harun Topaloğlu da desteğe gelenler arasındaydı.

Özcan Keleş, koyu Trabzonsporlu olduğunu söyleyerek, direnişin 61. gününde ‘bize her yer direniş’ sloganının kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti.

FABRİKADA TRİBÜNDE SOKAKTA DİRENİŞ

Direnişteki işçilere destek vermek amacıyla gelen Devrimci Trabzonsporlular üyesi Kerimcan Yıldırım, “Sosyal medyada Özcan arkadaşımızın çağrısını gördük. Ülker direnişini başından beri medyadan takip ediyorduk. 61. gün bizim için güzel bir vesile oldu. Önümüzdeki süreçte Ülker işçilerinin daha fazla yanında olacağız” dedi.

Direniş çadırını görmeden önce işçilerin moralini çok merak ettiğini söyleyen Trabzonsporlu Ömer Asan, “10 Ülker işçisi bütün Türkiye’ye haksızlıklara karşı onurlu bir direniş örneği oluyor. Bu yüzden onların yanındayım” dedi.

Devrimci Trabzonsporluların hepsinin işçi çocuğu olduğunu anlatan Oğuzhan, “Ben de işçi çocuğuyum. Fabrika önünde işçilerle bir arada olmak bizim için anlamlı oldu” dedi.

61 gündür Ülker Çikolata Fabrikası önünde direnen işçilerden Mustafa Çakar, “Ben Bitlisli olduğum için 13. günde keşke ben de böyle bir şey yapsaydım diye düşündüm ama geçti artık. Bugün Trabzonluların burada olmasından dolayı gururluyuz. Özcan kardeşimizin de sevincini, mutluluğunu yüzünden görebiliyoruz. Hepimiz için anlamlı bir destek oldu” dedi. (Evrensel)