Tesislerde düzenlediği basın toplantısında Kutluhan Bilgiç’in sahalarında oynadıkları Elazığspor maçında genelde iyi bir yönetim sergilediğini, ancak yaygın çifte standart uygulamasının etkisinde kaldığını belirten Osman Özköylü, şöyle devam etti:

"Maçının sonlarına doğru tansiyon yükseldi. Bir ara kulübeden fırlayıp, (Hocam ne zaman faul vereceksin) diye bağırınca beni tribüne gönderdi. Bu nedenle ceza alırsak üzülürüm. Kaleci İsmail’e demaç bitiminde çok kolay bir kırmızı kart çıktı. Fenerbahçeli Emre her maçta hakemlere küfür ediyor ama kimse kırmızı kart gösteremiyorlar. Galatasaray’ın her maçı 8-9 kişi tamamlaması gerekiyor. Ama nedense bizim futbolcular 'A' dedi mi, kartı yiyor. Türk futbolunda çifte standart uygulaması var."

Futbol Federasyonu’ndaki istifalarla ilgili değerlendirmede de bulunan Osman Özköylü şunları söyledi:

"Sezon başındaki gelişmeler Türk futboluna zaten büyük zarar verdi. İstifalar, bu gelişmelerin tuzu biberi oldu. Türk futbolu uluslararası arenada karizmasını fena halde çizdirdi. Bu gelişmelerden futbolun içinde olan herkes etkilenir. Federasyondaki istifalar hiç iyi olmadı."

Denizlispor’un Bank Asya 1'inci Lig lideri Elazığspor’dan bile daha kaliteli bir ekip olduğunu iddia eden Osman Özköylü, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Elazığspor maçını kaybettik ama çok şeyler kazandık. Her geçen hafta futbolumuzun üstüne koyuyoruz. Kendime ve futbolcularıma çok güveniyorum. Eksiklere rağmen hafta sonu Kasımpaşa’yı yeneceğimizi düşünüyorum."


FI(YC/AÖ) FOTOĞRAF