Görevi sürdürmekden yana olmasına rağmen istifa tehdidine boyun eğerek genel kurula gitmek zorunda kalan Başkan Yurdal Duman, “Keşke bu arkadaşlar 19 Haziran’da iptal edilen kongreden önce istifa etseydi de bu kadar zaman kaybetmeseydik. Tüm iyi niyetimize rağmen tıkandık. Denizlispor’un daha fazla zarar görmemesi için olağanüstü kongre kararı aldık” dedi. 19 Temmuz’da EGS Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa, toplantı 27 Temmuz’a ertelenecek.

Bu arada Youla’nın transferinde sözleşmeye yazılan bir madde nedeniyle Denizlispor’dan 250 bin Euro tazminat almaya hak kazanan Eskişehirspor Kulübü, bu paraya karşılık Erhan Kartal’ı istedi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın Denizlili yöneticileri arayıp teklifi ilettiği, taraflar arasında görüşmenin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan Denizlispor’a dönmek istemediğini belirten Gohuo, menajeri aracılığı ile yönetime “Bu sezon 100 bin Euro’su temmuz ayında olmak üzere 265 bin Euro garanti para almam gerekiyor. Bonservisimi verin, gideyim” mesajı gönderdiği açıklandı.

Şu ana kadar Fethiye’den Uğur, Fenerbahçe’den Onur ve Furkan, T.Linyit’ten Ahmet, Giresun’dan da kaleci Soner ile ön görüşme yaptıklarını açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Ferudun Basmacı, bu transferlerle ilgili kararı yeni yönetimin vereceğini söyledi.


FI(YC/Aİ)