Başkan Duman, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, 2006 yılında oynanan ve 1-1 biten Fenerbahçe maçındaki teşvik primi iddialarıyla ilgili görüşlerini açıkladı.

Duman, karşılaşmanın yapıldığı 14 Mayıs 2006 tarihinde yönetimde olmadığını hatırlatarak, “Denizlispor adına olumsuz olan her şey bizi rahatsız eder. Bunu söylememiz lazım” dedi. Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaçırdığı maçla ilgili olayın zaman aşımına uğradığı düşüncesinde olduğunu kaydeden Duman şöyle konuştu:

“Bu kanun geçtiğimiz kısa bir süreyi kapsıyor. Bize bu konuda resmi bir başvuru olur veya yazı istenirse, hukukçularımız vasıtasıyla gerekli cevapları veririz. Bana şu ana kadar bu konuda herhangi bir soru sorulmadı ve bilgi istenmedi. Denizlispor'la ilgili olumsuz her şey, beni ve yönetim kurulunu üzer. O tarihte görevde bulunmadığım için yorum yapamam. Konu adalete yansımıştır. Sürekli olarak basında bu konuşuluyor. Denizlispor olumsuz hiçbir şeyin içinde yer almamalıdır.”

Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurula kadar görevlerinin başında olduklarını sözlerine ekleyen Duman, “Olağanüstü genel kurula gitme gibi bir niyetimiz yok. Bu konuyla ilgili çıkan söylentiler Denizlispor'a zarar veriyor. Biz Mayıs ayına kadar görevimizi sürdüreceğiz ve Denizlispor'u üst sıralara çıkarmak için çalışacağız” mesajını verdi.


FI(YC/Aİ)