Geçen yıl hem Türkiye Ligi'nde hem de Avrupa kupalarında başarılı maçlar çıkaran Paris'in kendilerine büyük katkı sağladığını belirten Botaşspor antrenörü Olcay Orak, "Paris'in yeniden takımda kalması ile uzun sorununu çözüme bağladık. Paris tam bir profesyonel" dedi. Botaşspor ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Courtney Paris ise şunları söyledi:

"Geçtiğimiz sezon iyi performans sergiledik. Özellikle Avrupa kupalarında iyi işler yaptık. Finalden döndük. Adanalı basketbolseverlerin bize verdiği destekleri unutamayız. Şimdi yeni sezon için Botaşspor ile tekrar anlaştım. Geçen yıl bıraktığımız yerden üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Hem ligde, hem Türkiye kupasında hem de Avrupa'da başarılı olacağımıza inanıyorum."

Paris, geçen yıl ligde 24 maç oynadı. 321 sayı kaydeden ve 13.3 sayı ortalaması ile oynayan Paris, 4.6 hücum, 9.3 savunma ribauntları ile takımına büyük katkı koydu.

Avrupa kupalarında 12 maçta forma giyen Paris maç başına 14.3 sayı ortalaması, 13.3 ribaunt ve 1.0 asist ortalamasıyla oynadı.


SC(AP/AÖ) FOTOĞRAF