CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin Trabzonspor kulübünü ziyaretine Başkan Sadri Şener’in tepki göstermesiyle başlayan kriz şimdilik atlatıldı. Tesislerde yönetimin Trabzon kanadıyla yaklaşık 6 saat süren bir toplantı yapan Nevzat Şakar istifadan vazgeçirildi.

Asbaşkan Nevzat Şakar bugün şehir merkezinde bazı yöneticilerle bir toplantı yaptı. Daha sonra Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin’in de katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanan Trabzon kanadı, yaklaşık 6 saat süren toplantının sonunda ‘birliktelik’ kararı aldı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, şunları söyledi:

“Şu anda kamuoyunda sanki bir sorun varmış gibi izlenim var. Böyle bir şeyin olmadığını konuşmak için bir araya geldik. Sohbet ettik. Böyle gündemi olan bir toplantı değildi. Trabzonspor yönetimi bütünlük halinde görevine devam ediyor. Herhangi bir şekilde bir istifa söz konusu değil. Bu nereden kaynaklandı bunu da bilemiyoruz. Şu anda herkes görevinin başında. Görevimizi sürdürüyoruz.”

Yener, Başkan Sadri Şener’le Emin Kahraman’ın görüştüğünü ifade ederek, “Sadri beyin kırgınlığı konusunda bir bilgim yok ama Sadri Bey’le Emin bey görüştü. Herhangi bir şey yok” dedi. Hasan Yener, “Nevzat Şakar istifa etmeyi düşündü mü?” soru üzerine ise şunları söyledi:

“Bu soruya ben cevap veremem. Ama istifa etmediğini ve göreve devam ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Mutlaka zaman zaman başkanın da yönetimdeki diğer arkadaşların da bazı konularla ilgili tepkileri olabilir. Bu son derece doğaldır. Bu durum futbol kulüplerinde. siyasi partilerde, derneklerde olur. Büyütülecek tarafı yok. Başka şekilde bu konuyu değerlendirmek doğru değildir.”


ÖA (TM/AAA)