İLK KARŞILAMA HAVAALANINDA OLACAK

İlk yarının 15’inci haftasında Engin Korukır’ın istifasından sonra göreve getirilen Mustafa Denizli ile yardımcıları Beşiktaşlı 2 eski futbolcu İbrahim Üzülmez ile Yusuf Şimşek ve Beşiktaş'ta 2 dönem görev alan İtalyan kondisyoner Stefano Moreno, yarın Rize’de olacak. Tecrübeli teknik adam ve ekibi için Çaykur Rizespor yönetimi, karşılaşma programı hazırladı.

Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz ile Basın Sözcüsü Aykut Ferah’la birlikte gelecek olan Mustafa Denizli ve ekibi, Trabzon Havaalanı'nda bir grup taraftar tarafından karşılanacak. Mustafa Denizli, daha sonra Mehmet Cengiz Tesisleri'nde incelemelerde bulunacak, yöneticilerle görüşecek.

YÖNETİMLE TOPLANTI YAPACAK

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, teknik heyet ve yönetimin Trabzon’da karşılandıktan sonra Rize’de toplantı gerçekleştireceğini açıklarken şunları söyledi:

"Ligin ikinci yarısında izlenecek olan yol haritasını belirlenecek. Başkanımız Metin Kalkavan başkanlığında yapılacak olan toplantıda önemli kararlar alınacak. Teknik ekibimiz takımın genel durumuna bakarak ardından transfer konusunda yapılması gerekenleri açıklayacak. Transferde tam yetkili olan Mustafa Denizli çalışmalarına başlayacak.”

BEŞİKTAŞLI 2 GENÇLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bu arada Çaykur Rizespor’da Beşiktaş’ın genç oyuncuları Hasan Türk ve Atınç Nukan’ı kiralık olarak kadroya katılması için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF