Zorlu bir ekiple karşılaşacaklarını belirten Giray Bulak, rakiplerinin korkulacak ve çekinilecek bir ekip olduğunu anlatırken şöyle dedi:

"Ama bizde iyiyiz. Bu yolun dönüşü yok. Kazanmak istiyoruz ve iyi oynayarak kazanacağız. Ligde 4 hafta kaldı. Biz kazanırsak, başkalarının ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Siz kazanamazsanız onların kaybetmesinin de bir önemi yok. Tüm maçlarımızı tek tek düşünüyoruz. O nedenle bizim şampiyonluk maçımız Güngörenspor maçıdır. Bu maçı çok önemsiyoruz. Kazanmayı da çok arzuluyoruz."

"İPİ GÖGÜSLEYECEĞİZ"

Cenk son 4 haftaya girilirken iyi bir çıkış yakaladıklarını vurguladı, "Artık her şey bizim elimizde. İpi göğüsleyen biz olacağız" derken Murat Sözgelmez ise, "Zorlu ve telafisi olmayan haftalara girdik. Kalan 4 maçımızı da kazanacağımıza inanıyoruz. Tüm cami olarak kenetlenirsek hedefimize ulaşacağımıza düşünüyoruz" diye konuştu. Fahri ise şöyle konuştu:

"Gerçekten şampiyonluk adına çok umutlandığımız haftalara girdik. Lige çıkmak için rakiplerimizle aramızda 1 puan var. Şimdi küme düşen bir rakiple oynayacağız. Ancak Güngörenspor iyi mücadele ediyor. Zor bir maç olacak. İstanbul’daki taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanacağız. Alacağımız 3 puanla şampiyonluk adına daha da umutlanacağız."

CENK TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Çaykur Rizespor’un Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenmanına sakatlığı bulunan Cenk, takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı. İstanbul’da MR’ı çekilen tecrübeli oyuncunun Güngörenspor maçı kadrosunda yer alıp almayacağına doktorlarının vereceği rapordan sonra karar verileceği açıklandı. Yeşil mavili takım, düz koşunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Yeşil mavililer, Güngörenspor maçı için Cuma günü İstanbul’a harekete edecek. Jallow ise kart cezalısı olduğunu için oynayamayacak.